Winter пакет
14.10.2021
Advanced пакет
14.10.2021
Сите производи

Advanced+ пакет

 • 50 пенкала
  (пластично пенкало, колор печат една позиција)
 • 50 запалки
  (пластична запалка, колор печат една позиција)
 • 50 нотеси
  (А5 формат, со ластик, 100 внатрешни листови)
 • 50 платнени торби
  (колор печат една позиција А5 формат, димензнија: 330 х 410мм)
Шифра: 10731
Категорија: