Jumper – Дуксер
25.03.2021
870m – Дуксер
26.03.2021
Сите производи

Joker – Дуксер

Материјал: 100% полиестер
Грамажа: 280 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

Тип: Унисекс
Модел: Joker
Шифра: 067
Категории: ,