870m – Дуксер
26.03.2021
Portland – Дуксер
06.04.2021
Сите производи

Canada – Дуксер

Материјал: 70% памук, 30% полиестер
Грамажа: 280 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

This product is currently out of stock and unavailable.

Тип: Машки
Модел: Canada
Шифра: 069
Категории: ,