Canada – Дуксер
06.04.2021
Panama – Дуксер
15.04.2021
Сите производи

Portland – Дуксер

Материјал: 70% памук, 30% полиестер
Грамажа: 280 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

This product is currently out of stock and unavailable.

Тип: Машки
Модел: Portland
Шифра: 070
Категории: ,