fbpx

ЧПП

1Што откако ќе направам нарачка?
Откако ќе направите нарачка, зависно од одбраниот начин на плаќање, во вашиот профил на нашата веб страница можете да го видите статусот на вашата нарачка, за секоја промена на статус ќе добиете известување на вашата е-маил адреса.
2Како да откажам нарачка?
Нарачката можете да ја откажете во било кој момент се додека не ја потврдите/платите. Доколку ја потврдите/платите нарачката и истата има статус „Се процесира“, можете да ја откажете најдоцна до 3 часа.
3Со што можам да потврдам дека имам направено нарачка?
За да потврдите дека имате направено нарачка, доволно е да ни ја покажете пораката за успешно направена нарачка која пристигнува на вашата е-маил адреса.
4Колку време е потребно за изработка на нарачаните производи?
Времето потребно за изработка на нарачани максимум 10 производи е отприлика 3 до 4 работни дена, почнувајќи од следниот работен ден кога е направена нарачката. За поголеми количини на производи, можеби ќе бидат потребни и до 10 работни дена..
5Дали можам да направам нарачка во вашите простории?
Нарачка можете да направите и во нашите простории со потпишување на документ за нарачка, цело име и презеим и краток потпис.
6Како можам да искористам купон за попуст?
Купон за попуст можете да го искористите само за нарачка на производи кои во моментот не се на акција, односно веќе се со пресметан попуст и не може да се искористи за производите од бизнис принт.
Не го пронајдовте одговорот што го баравте?

Најава

Ја заборави твојата лозинка?

Креирај профил?