Настана грешка при процесирање на плаќањето со внесената картичка.

Ве молиме проверете дали точно ги внесовте податоците од картичката и дали имате доволно средства на истата. Пробајте повторно да направите плаќање, доколку повторно настане грешка, ве молиме да не контактирате на +389 75 300 838 или на info@gs.com.mk.