fbpx
Winter пакет
14.10.2021
Advanced пакет
14.10.2021
Сите производи

Advanced+ пакет

12.200 ден

Во цената е вклучено и печатење.

За поголема количина следува попуст.

Побарај персонализирана понуда

 • 50 пенкала
  (пластично пенкало, колор печат една позиција)
 • 50 запалки
  (пластична запалка, колор печат една позиција)
 • 50 нотеси
  (А5 формат, со ластик, 100 внатрешни листови)
 • 50 платнени торби
  (колор печат една позиција А5 формат, димензнија: 330 х 410мм)
Шифра: 10731
Категорија:

Најава

Ја заборави твојата лозинка?

Креирај профил?