Winner – Дуксер
23.03.2021
Glecher – Дуксер
25.03.2021
Сите производи

Champ – Дуксер

Материјал: 80% памук, 20% полиестер
Грамажа: 280 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

Тип: Унисекс
Модел: Champ
Шифра: 064
Категории: ,