fbpx
Шолја во боја
03.09.2019
Неон шолја
03.09.2019
Сите производи

Магична шолја

310 ден

Во цената е вклучено и печатење.

За поголема количина следува попуст.

Побарај персонализирана понуда

  • Капацитет: 320 мл
    Материјал: керамика

Категорија:

Најава