fbpx
Бела шолја
03.09.2019
Магична шолја
03.09.2019
Сите производи

Шолја во боја

230 ден

Во цената е вклучено и печатење.

За поголема количина следува попуст.

Побарај персонализирана понуда

  • Капацитет: 320 мл
    Материјал: керамика

    • ден
Категорија:

Најава