fbpx
Basic пакет
14.10.2021
Запалка
14.10.2021
Сите производи

Start-Up пакет

1.700 ден

Во цената е вклучено и печатење.

За поголема количина следува попуст.

Побарај персонализирана понуда

  • 100 визит картички
    (350гр. кунздурк хартија, еднострани)
  • 100 коверти
    (американ коверт без прозорче, едностран колор печат)
  • 10 тефтери со спирала
    (А5 формат, 350гр корица, 100 внатрешни еднострани листови со линии)
Шифра: 10713
Категорија:

Најава

Ја заборави твојата лозинка?

Креирај профил?