fbpx
20 шушкавци
14.10.2021
Advanced+ пакет
14.10.2021
Сите производи

Winter пакет

15.940 ден

Во цената е вклучено и печатење.

За поголема количина следува попуст.

Побарај персонализирана понуда

 • 20 шала
  (шал Atlantis, 100% polar fleece, печатење една позиција колор печат)
 • 20 чадори
  (чадор на склопување, печатење една позиција колор печат)
 • 20 шолји
  (бела шолја, колор печат, со кутија)
 • 20 платнени торби
  (колор печат една позиција А5 формат, димензнија: 330 х 410мм)
Шифра: 10735
Категорија:

Најава

Ја заборави твојата лозинка?

Креирај профил?