Master – Машка памучна маица
28.08.2019
Performance T – Детска дри-фит маица
28.08.2019
Сите производи

Master – Женска памучна маица

Материјал: 100% памук
Грамажа: 150 гр./м2
Оддржување: машинско перење на 40°

Тип: Женски
Модел: Master
Шифра: 019
Категории: , ,