fbpx

За нас

Гроуп Солутион е комапнија лоцирана во Македонија.
Основана е во Ноември 2018 година и нуди комплетни рекламни решенија за клиенти од Македонија. Основна дејност на Гроуп Солутион е печатење на секаков вид рекламен материјал. Како секундарна дејност се услугите од делот на графички и веб дизајн.
Изработката на рекламен материјал се врши со најсовремена технологија за печатење и тоа на повеќе начини: сито печатење, дигитално печатење, сублимациско печатење, ДТФ печатење и печатење на големи формати.

Најава

Ја заборави твојата лозинка?

Креирај профил?